Serve the City 

707018

De vrijwilligers van het zogeheten Serve the City project, een initiatief van drie verschillende Maastrichtse kerken, willen zich actief en vrijwillig inzetten om mensen te helpen.

Serve the City draait om verrassende en eenvoudige acties van vriendelijkheid, waarmee betrokkenen willen laten zien dat het een plezier is om te geven aan een ander. De gelegenheid om de mensen in Maastricht te dienen, de stad waar je woont of werkt, is gewoon geweldig. We willen de mensen in Maastricht onvoorwaardelijk dienen. Door deze stap te zetten, geloven we dat God iets aan onze prachtige regio zal toevoegen. Praktische liefde kent geen grenzen.
 
De kerken Damascus Road International Church, Baptistengemeente Maastricht en Nieuw Leven willen structurele sociaal-maatschappelijke projecten in Maastricht opzetten, waarmee ze mensen willen helpen en dienen in hun kleinste behoeftes en ook in hun grote noden. 
 
Serve the City is niet alleen in Maastricht actief. Het is begonnen als initiatief in Brussel in 2005 en heeft zich daarna over Europa, Afrika en Amerika verspreid. Ondertussen is Serve the City in 50 steden actief.   

Houd de website van Serve the City Maastricht in de gaten en blijf op de hoogte van de acties.