Open Hemel Conferentie 

 29 t/m 31 mei 2020 met Julian & Katia Adams en Chuck Parry
For information in English, please click here


Open Hemel FB omslagfoto


Update
Vanwege het coronavirus heeft de overheid alle samenkomsten tot 1 juni 2020 verboden. Daarmee hebben wij dus ook moeten besluiten dat de Open Hemel Conferentie niet door kan gaan op de geplande data van 29 tot 31 mei. We zijn op dit moment met het team en de sprekers in overleg over een nieuwe datum in het najaar van 2020. De conferentie gaat dus door, maar op een later moment. We zullen jullie het laten weten zodra er een nieuwe datum gepland is. Heb je al een kaartje gekocht? Deze blijft gewoon geldig voor de nieuwe datum. Uiteraard ben je ook vrij om je aankoop te annuleren, dit kan via Eventbrite. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag (excl. de servicekosten van Eventbrite) terug. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Stuur dan een mailtje naar info@nieuwlevenmaastricht.nl

 

Wil je meer weten over wat het betekent om onder een open hemel te leven? De NLM Conferentie 'Open Hemel’ bestaat uit geweldige diensten met aanbidding, goed onderwijs en de kans om God te zien werken door tekenen en wonderen. Jezus opende voor ons de hemel, een nieuwe levende weg waardoor het bovennatuurlijke, natuurlijk voor ons is geworden. Leer tijdens deze conferentie dat leven onder een open hemel je de mogelijkheid geeft om door je eigen limieten en mogelijkheden heen te breken. Vertrouw op God voor het onmogelijke. Geef God, Zijn Zoon Jezus Christus en de Heilige Geest de mogelijkheid om door jou heen wonderlijke dingen te doen.

Sprekers 


Julian en Katia Adams
Julian en Katia zijn veel gevraagde sprekers uit Zuid-Afrika en dienen wereldwijd kerken, bedrijven en leiders. Julian is een ervaren profeet met een sterke gave van onderwijs. Zijn verlangen is om de kerk te mobiliseren en om op alle plekken in de wereld het Koninkrijk van God te brengen. Katia heeft een diepgaande en openbarende gave van onderwijs en staat bekend om het leiden van mannen en vrouwen naar doorbraak, om te wandelen in hun door God gegeven vrijheid en autoriteit, en zo het Koninkrijk wereldwijd te zien groeien.

75223702 2243556452415373 8802

Chuck Parry
Het leven van Chuck Parry is vol van geloof en wonderen. Hij heeft gezien hoe eten vermengvuldigd werd, stormen wegtrokken, er keer op keer voorziening uit de hemel kwam in bovennatuurlijke financiële doorbraken en hij heeft ontelbaar veel mensen zien genezen en transformeren. Zijn passie is om mensen te zien die vol leven zijn en wandelen in hun bestemming. Nadat hij 20 jaar lang voorganger was in Colorado, is Chuck nu de leider van de Bethel Healing Rooms in Redding, Californië. Hij reist de hele wereld over om mensen te onderwijzen en mensen te vertellen dat het Koninkrijk van de Hemel al hier is, wat gevolgd wordt door vele wonderen en tekenen.

66334001 10211840441920182 757

Voorlopig Programma
 
Voorlopig programma

Locatie

De conferentie vindt plaats in de prachtige locatie De Rebelle in hartje Maastricht. Rebelle is gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur. Parkeergelegenheid (Q-Park Mosae Forum) is in de buurt. 


Open Hemel Conf Rebelle

De Rebelle
Kesselskade 43
6211 EN Maastricht
 

Tickets

Tickets zijn te bestellen via Eventbrite.
 

Nieuw Leven

Nieuw Leven is en kerk die van tijd tot tijd conferenties organiseert met het verlangen om christenen in de regio toe te rusten om God en Zijn Koninkrijk door onze levens zichtbaar, vol van liefde en betrokken te laten zijn op de plekken waar Hij ons plaatst en leidt.