Bid voor mij

 

Iedereen heeft wel eens in zijn leven een schietgebedje gedaan. En ieder mens kent in zijn leven tijden dat we hopen op een wonder, iets wat het onmogelijke weer mogelijk kan maken. Met welk probleem je ook zit en hoe groot je nood ook is, het is goed om het in gebed bij God te brengen. En daar helpen we je graag bij. Laat ons weten waar je mee worstelt en we bidden met je mee. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw verzoek om.

In de Bijbel staat dat het gebed van een rechtvaardige krachtig is en zijn uitwerking niet mist. Op jouw verzoek zullen we bidden voor jouw nood en God vertrouwen dat Hij zal gaan antwoorden.

Voor sommige situaties is professionele hulp geboden. We willen je daarom aanmoedigen om, naast het verzoek om gebed, hulp te zoeken. Mocht je deze hulp al krijgen, dan raden we aan om deze te continueren. We geloven dat God wonderen kan doen in combinatie met wijsheid en gezond verstand.

Als je een gebedsverzoek hebt, vul dan onderstaand formulier in of stuur dan een e-mail naar gebed@nieuwlevenmaastricht.nl. Elke dag controleren we of er nieuwe verzoeken binnen komen en gaat een team gelijk bidden voor jouw verzoek.

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

Mobielnummer:

Email Adres:

Gebedsverzoek: